تاریخ: 1399/04/01 تعداد بازدید: 8
بیاییم با توجه به بیماری کرونا که در کشور رو به رو هستیم در صورت بروز بحرانی دیگر، در بخش سلامت با شرایط سخت و مشکلات جدی تر روبه رو نشویم.
♻️به منظور ایجاد آمادگی شبکه بهداشت و درمان و بیمارستانها، در برابر وبای( التور )کمیته داخلی در شبکه بهداشت و درمان رامسر تشکیل گردید.

بیاییم با توجه به بیماری کرونا که در کشور رو به رو هستیم در صورت بروز بحرانی دیگر، در بخش سلامت با شرایط سخت و مشکلات جدی تر روبه رو نشویم.

در ابتدای جلسه دکتر حمیدرضا مبشری سرپرست شبکه بهداشت و درمان ،ضمن خیر مقدم هدف از تشکیل کمیته را بیان و با توجه به شروع فصل گرم سال  و لزوم آمادگی کلیه واحدهای بهداشتی جهت کنترل بروز طغیان  احتمالی تاکید کرد و از همکاری سایر واحدها تشکر و بر لزوم برنامه ریزی کلی  و عملیاتی  برنامه التورتاکید کردند.

کمیته بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت، آمادگی جهت مقابله با طغیان بیماریهای اسهالی و انجام هماهنگی و برنامه ریزی بین بخشی و درون بخشی با حضور مدیریت شبکه، ریاست محترم بیمارستان امام سجاد( ع) رامسر،معاون بهداشتی شبکه،معاون درمان،سوپروایزر آموزشی،کارشناس کنترل عفونت های بیمارستانی،کارشناس مسئول بیماریها، کارشناس مسئول سلامت محیط و کار و دیگر کارشناسان حوزه ستادی برگزار گردید.

در این جلسه مطالبی در خصوص نظام مراقبت و بررسی وضعیت طغیان های ناشی از آب و غذا در شهرستان،وضعیت بیماری تیفوئید،بیماریهای اسهال خونی،فعالیت های مراقبت از بیماری های وبا،برنامه نظام مراقبت بیماری وبا در استان و آمادگی شهرستان برای مقابله،مراقبت بیماریهای واگیر،اهمیت توجه به مدیریت بهداشت در پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا توسط کارشناس مسئول بیماریهای شهرستان ارائه شد.

🔰 کارشناس مسئول سلامت محیط و کار شهرستان افزود: تشدید اقدامات بهداشت محیط ،تشدید برنامه های نظارتی و کنترل های بهداشتی و انجام نمونه برداری هدفمند از آب و موادغذایی در سطح عرضه،پیش بینی و برآورد تهیه و فراهم نمودن کلیه مواد و ملزومات برای مقابله با اپیدمی ها و بحران های احتمالی، طغیان ها طرح موضوع اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا در جلسه ویژه کارگروه بهداشت و امنیت غذایی شهرستان و اطلاع رسانی وسیع در سطح شهرستان از طریق رسانه ها و.....تصریح و شماره تماس مستقیم جهت ارائه شکایات و پیشنهادات واحد سلامت محیط و کار 55251539 اعلام نمودند.

♻️معاون بهداشتی شبکه همچنین مدیریت نمونه های آزمایشگاهی شامل نحوه نمونه گیری یا نمونه برداری صحیح، نحوه کدگذاری نمونه،پذیرش نمونه در آزمایشگاه بر اساس معیارهای رد و پذیرش آزمایشگاه،نحوه حمل و نقل امن و ایمن نمونه ها موارد لازم را بیان نمودند.

🔸️کارشناس کنترل عفونت های بیمارستانی نیز در خصوص اهمیت و ضرورت ساماندهی مناسب در امر نمونه گیری موارد اسهالی سرپایی پیشنهادات لازم را مطرح نمودند.

📌در ادامه تک تک حضار به ارائه نقطه نظرات خود در این خصوص پرداختند و در پایان نقطه نظرات جمع بندی و مصوبات نهایی اعلام گردید.