۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
تاریخ: 1399/04/23 تعداد بازدید: 18
پرسنل اورژانس 115 و فوریت ها،طلایه داران خط مقابله با کرونا هستند.

🔴 پرسنل اورژانس 115 و فوریت ها،طلایه داران خط مقابله با کرونا هستند.

♻️ پرسنل اورژانس 115 و فوریت ها، طلایه داران خط مقابله با کرونا هستند و این در حالی است که نقش آنها در این جنگ تمام عیار در لابلای فعالیت‌های کادر درمانی در بیمارستان‌ها کمتر دیده شده و در برخی موارد فراموش شده‌اند.

💠این روزها در مواجهه با علائم مشکوک به ابتلا به ویروس کووید 19 تماس با اورژانس 115 نخستین فکر و راه حلی است که به ذهن شهروندان خطور می کند و از اپراتورهای اورژانس درخواست راهنمایی و کمک می کنند.

♻️ حدود پنج ماه از اپیدمی کرونا می‌گذرد، ویروس ناخوانده ای که همه را بهت زده و رنجور کرد. کادر درمان را خسته و مسن‌ترها را وحشت زده و افسرده، دانشگاهیان و دانش آموزان را وابسته به آموزش مجازی و میانسالان را نگران و مضطرب و عده‌ای را هم به رفتار وسواس گونه کشاند. چه بسا درک شرایط اپیدمی کرونا برای عده‌ای از شهروندان غیر قابل هضم بود و با انکار آن تلاش می‌کردند به روال زندگی معمولی ادامه دهند اما..

در پیشگیری از اپیدمی کرونا طی چند ماه گذشته علاوه بر وزارت بهداشت، کادر درمان، نیروهای امدادی هلال احمر، پرسنل دلسوز و خستگی ناپذیر اورژانس115، نیز درگیر این بحران بودند و آموزش‌های لازم برای اقدامات اولیه مواجهه با بیماران مشکوک به کرونا را فرا گرفتند و از ارائه خدمات امدادرسانی به شهروندان دریغ نکردند. امدادرسان‌هایی که در واقع طلایه‌دار ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا هستند و بحران کرونا نیز نتوانست آنها را از خدمت رسانی به مردم دلسرد کند.

♻️ متاسفانه گاه به دلیل اطلاعات نادرستی که از سوی نزدیکان بیمار داده می شود، کارشناسان بدون تجهیزات ایمنی کافی که برای حضور در بالین بیمار کرونایی لازم است، وارد صحنه می شوند و با معاینه فرد متوجه می شوند که فرد مشکوک به بیماری کرونا است و باید برای اقدامات بیشتر تشخیصی و درمانی به بیمارستان منتقل شود؛ بدیهی است که در این شرایط هر لحظه ممکن است کارشناسان اورژانس 115 با توجه به مواجهه مستقیم با فرد بیمار، خود نیز درگیر این بیماری شوند.

♦️این جان فشانی کارشناسان اورژانس 115 کمتر به چشم میخورد و در میان انبوه خبرها و تصاویر منتشر شده درفضای مجازی، از این خط شکنان جبهه سلامت که هیچ چشم داشتی ندارند،  اسمی برده نمی شود، ولی آنها با عشق و علاقه برای امداد رسانی با تمام توان در خدمت مردم هستند .

🔴 در تصادفات و بلایای طبیعی، پس از حفظ آرامش، اولین مسئله‌ای که برای حفظ جان و سلامتی بیمار و مصدوم مهم است، امدادرسانی متخصصان آگاه و باتجربه‌ای است که از بسیاری از آسیب‌ها جلوگیری می‌کنند.

♦️در این راستا تکنسین‌های فوریت پزشکی یا اورژانس به عنوان اولین ناجیان مصدومان حوادث محسوب می‌شوند که می‌توان‌ تنها با شماره‌گیری 115 در هر نقطه کشور طی کمتر از چند دقیقه به آنان دسترسی پیدا کرد.

♻️بی‌شک با افزایش روند رو به رشد سوانح ، حوادث و بلایا امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبت‌های پیش بیمارستانی احساس می‌شود.

🔰 تکنسین‌های اورژانس 115 به عنوان اولین سطح خدمات درمانی، حفظ جان مصدومان را برعهده دارند که این احساس مسئولیت همواره نیازمند مهارت افزایی و اخلاق حرفه ای است.

📌 شهرستان رامسر سه پایگاه اورژانس ،17 کارشناس فوریت‌های پزشکی اقدامات اورژانسی رامسر را انجام می دهند. مرکز اورژانس میانحاله به عنوان پایگاه جاده ای، مرکز اورژانس میدان شهیدرجایی به عنوان پایگاه شهری و اورژانس جواهرده به عنوان پایگاه کوهستانی در سطح شهرستان فعالیت دارند.

💠6 دستگاه آمبولانس شامل 3 آمبولانس آی سی یو و 3 آمبولانس پشتیبان در بخش فوریت‌های پزشکی وجود دارد که با به‌روز‌ترین امکانات دنیا تجهیز هستند.

🔸️ اورژانس رامسر از پلیس راه چابکسر تا روستاهای اطراف شیرود را پوشش می دهد اما از آنجایی که فوریت پزشکی مرز خاصی ندارد در هر نقطه هر نوع حادثه ای رخ دهد همکاران اورژانس 115 در صورت نیاز حضور پیدا خواهند کرد.

🌿 تمامی ماشین های اورژانس به سیستم gps مجهز است و به ثانیه خدمات رسانی از زمان اعزام تا پایان ماموریت را ثبت می کند.

🔴 ماسک از شما در مقابل ابتلا به کرونا محافظت می کند...

🔴 خطر ابتلا به کرونا جدی است

# فاصله _ گذاری_ پویا

#من_ماسک_میزنم

✴️ برای مشاهده اخبار و مطالب بیشتر کلیک کنید👇👇

پرسنل اورژانس 115 و فوریت ها،طلایه داران خط مقابله با کرونا هستند.