۱۳۹۹ دوشنبه ۳۱ شهريور
تاریخ: 1399/05/23 تعداد بازدید: 2
به خانواده های درمان رحم کنید
شیوع ویروس کرونا علاوه بر به خطر انداختن جان مردم،کادر درمان را با یک چالش همه جانبه مواجه کرده است.

به خانواده های درمان رحم کنید

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر، اکنون که کشور در حال دست و پنجه نرم کردن با ویروس بی رحم کروناست، بهترین راه کمک و تقدیر از زحمات کادر درمان "ماندن در خانه و رعایت کامل نکات بهداشتی" از سوی مردم است تا تلاش شبانه روزی و شیفت‌های طولانی مدت این مدافعان سلامت هدر نرود.

از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا برخی از پرسنل کادر درمان بیمارستان‌ها حتی به منزل خود نرفته‌اند و روزهاست که خانواده و اطرافیان خود را ندیده‌اند. آنها مخلصانه و فداکارانه از مهم ترین دلبستگی‌های زندگی خود گذشتند تا زندگی دوباره به بیماران ببخشند.

🖋       بیماران مبتلا به کرونا هم از بستری طولانی مدت در بیمارستان آن هم بدون ملاقاتی اظهار خستگی و دلزدگی کرده و از دچار شدن به این ویروس بر اثر عدم رعایت نکات بهداشتی و توصیه‌های کادر درمان احساس ندامت دارند.

تمامی مردم باید یکصدا تلاش کنند تا این بیماری بیشتر از این جامعه را با چالش مواجه نکند. شهروندان با رعایت اصول ایمنی علاوه بر نجات جان خود و اعضای خانواده خود، می توانند کمی از بار سنگینی که بر دوش کادر درمان است را کاهش دهند.

پزشکان، پرستاران، خدمه و سایر کارمندان بیمارستان ها ، کادر بهداشت ،همکاران اورژانس 115 و فوریت های پزشکی و.....روزهای دشواری را سپری می کنند و رعایت نکردن اصول بهداشتی و ایمنی توسط ما، یکی از ناجوانمردانه ترین کارهایی است که می توان در این روزها انجام داد.

# فاصله_ گذاری _پویا

# پویش همدلی با مدافعان سلامت