۱۳۹۹ دوشنبه ۳۱ شهريور
تاریخ: 1399/05/23 تعداد بازدید: 7
کجاست نمایش هنرمندانه تلاش کادر بهداشتی؟
در حالیکه بار عظیم خدمت رسانی برای بیماران مبتلا به کرونا و خانواده های آنها بر دوش کادر بهداشتی است و هزاران نفر از ان ها در گمنامی تمام مبتلا به کرونا شده اند، تولید محتوای رسانه ای با کیفیت در این بخش ضعیف است که نیاز می باشد از سوی، معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی بیشتر مدیرت و برنامه ریزی گردد

🔴 کجاست نمایش هنرمندانه تلاش کادر بهداشتی؟

▪️در حالیکه بار عظیم خدمت رسانی برای بیماران مبتلا به کرونا و خانواده های آنها بر دوش کادر بهداشتی است و هزاران نفر از ان ها در گمنامی تمام مبتلا به کرونا شده اند، تولید محتوای رسانه ای با کیفیت در این بخش ضعیف است که نیاز می باشد از سوی، معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی بیشتر مدیرت و برنامه ریزی گردد.

▪️تلاش روابط عمومی های دانشگاه ها ، را نادیده نمیگیریم اما حجم تولیدات رسانه ای با کیفیت بخش بهداشت با وجود تلاشهای 24 ساعته کادر این حوزه به قدری کم است که نه دیده میشود و نه بازتاب دارد.

▪️کجاست نمایش تلاش شانزده ساعته پزشکان و مراقبین سلامت و سایر کادر بهداشتی در مراکز کرونا که نفسهایشان از شدت درگیری با بیماران به شماره افتاده است؟

▪️کجاست تولید محتوای قوی برای معرفی خدمات حوزه بهداشتی که در این روزها لحظه ای در بازرسیهای بهداشتی آرام و قرار ندارند؟

▪️ کجاست نمایش روزهای سخت بهورزانی که شب تا روز در سخت ترین شرایط باید تلاش کنند که از خدمتی کاسته نشود و مردم روستای مدنظر خدمات جامع دریافت کنند؟

▪️اگر چند عکس گزارش تصویری بازدید فلان مسئول یا فعالیت فلان مرکز در گروهها و کانال های صدنفری شبکه ها و مراکز را، بازتاب مجاهدت کادر بهداشتی میدانیم، این نگاه باید اصلاح شود‌. کار رسانه ای قوی و تمیز باید به چشم افکار عموم بیاید. بعنوان یک بهداشتی از نبود محتوای رسانه ای قوی در این حوزه و عدم بازتابش در رسانه ها خجالت زده ایم.

🔴 مجاهدت شبانه روزی کادر بهداشتی، که تا امروز بیش از 10 شهید سلامت تقدیم کرده است.

# فاصله_ گذاری _پویا

# پویش همدلی با مدافعان سلامت

کجاست نمایش هنرمندانه تلاش کادر بهداشتی؟