۱۳۹۹ سه شنبه ۲۹ مهر
تاریخ: 1399/06/27 تعداد بازدید: 4
متن تبریک روز اورژانس و فوریت های پزشکی توسط دکتر حمیدرضا مبشری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر
⚜ بی شک تلاش صادقانه، عشق ورزی به انسانها و بهره مندی از علم و مهارت از سرمایه های ارزشمند یک تکنسین سازمان اورژانس کشور است.

همکاران جهادگر و گرانقدر اورژانس 115 و فوریت های پزشکی

♻️ به لطف و عنایت خداوند متعال و ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) ورهبری فرزانه، به بهانه چهل و پنجمین سالگرد تاسیس اورژانس 115 به تکریم و تمجید اراده های استواری برمی خیزیم که وجودشان برای سلامت جامعه یک نعمت الهی است و برکات خدمتشان برای همیشه در ذهن مردم مهربان وقدرشناس مان ماندگار خواهد بود.

🔸️ برخود می بالیم که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت به پشتوانه‌ی توانایی و دانایی توشه گرفته ازدین مبین اسلام، عِرق ملّی وحس نوع دوستی در سودای تأمین سلامت انسان‌ها همّت خویش را به کار گرفته‌اند و مجدانه تلاش می‌نمایند و با سعه‌ی صدر و حُسن خلق به پشتوانه‌ی دانش روز با همّت و تلاش جدی و با مهارت و دقّت نظر نسبت به مداوا در نهایت فرهیختگی و هوشمندی اهتمام می ورزند.

🔰 در شرایط کنونی با افزایش سوانح، حوادث و بلایا بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبتهای پیش بیمارستانی احساس میشود.

♨️شما تلاشگران عرصه فوریتهای پزشکی در بیشتر مواقع اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می شوید و کمک به حفظ حیات آنان را بر عهده میگیرید که خود نشان از اهمیت والای خدمت ارزشمندتان و جایگاه رفیع اورژانس 115 میباشد.

🌐لذا لازم است برای ارائه خدمت شایسته به گیرندگان خدمت، همواره خود را به دانش روز، مهارتهای فنی و اخلاق حرفه ای، آراسته و با احساس مسئولیت و رسیدن بر بالین بیماران در سریعترین زمان ممکن بعنوان فرشتگان نجات، حلاوت نجات جان انسانها را با عمق وجودتان احساس نموده و زندگی دوباره را برای مددجویان مان به ارمغان آورید.

♦️ اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن بیست و ششم شهریور روز فوریتهای پزشکی از زحمات خالصانه و ماهرانه‌ و بدون انتظارات مادی شما عزیزان نهایت تقدیر و تشکر را دارم.

امید است با استعانت از خداوند متعال وبهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری با دو بال اندیشه و ایمان در آسمان پیشرفت و تعالی بشریّت و تا بی‌کرانه عالم هستی به پرواز درآمده و در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر مهرورزی به مردم و همچنین نجات جان مردم غیورمان، سرآمد باشید. از خدای مهربان برای همگان سلامتی و توفیق خدمت به همنوعان نیازمند را خواهانم.